Gå til indhold
Besøg vores showroom
Besøg vores showroom

Montering

Jysk Gulvmontering ApS tilbyder professionel montage af alle gulvtyper

Hos Jysk Gulvmontering/ infloor.dk tilbyder vi flere services både til privat og erhverv, så du kan finde den rigtig løsning der passer til dine behov og ønsker.

Ønsker du at gøre det selv - skal vi gøre det for dig - eller ønsker du en kombineret løsning?

Vi kan stå for det hele og flytte dine møbler, afmontere dit gamle gulv og montere det nye gulv. Vi kan også lave en kombineret løsning, hvor du f.eks. selv fjerner møbler eller afmontere dit gamle gulv. Lad os komme med et tilbud der passer til dine ønsker.

Du har også mulighed for at låne tæppe- og gulvprøver fra vores showroom med hjem, så du kan se hvilket gulv der passer bedst til din indretning. Du kan også få besøg af Jesper, hjemme hos dig hvor han kommer med bilen fyldt med gulvprøver. For os er det vigtig du vælger den rigtig løsning, da der også er tale om en investering til din bolig. Derfor tilbyder vi altid professionel rådgivning så du kommer bedst muligt i mål med dit gulv-projekt.

Vi er bl.a. også eksperter i montering af Poluyrethan (også kaldet PU), Rustik New Yorker gulv, MicroCement, Vådrumsvinyl, Vinyl, Laminat, Linoleum- også i mønster, Trægulv- alt i trægulv, Sildeben, Tæpper, Tæppefliser, LVT, Gulvafslibning, Topbehandling, Spartling og opretning af undergulv. 

Vi tilbyder montering i det meste af Danmark.

For spørgsmål vedr. montering og tilbud ring til:

Jesper 20 97 00 78