Gå til indhold
Besøg vores showroom
Besøg vores showroom

Polyurethan Gulv

Jysk Gulvmontering ApS har stor erfaring med professionel belægning af Polyurethan gulve (også kaldet PU Gulve) både til privat og erhverv kunder. Polyurethan er blevet mere og mere eftertragtede, da det er et godt alternativ til bl.a. træ, vinyl eller laminatgulv. Vi kan varmt anbefale Polyurethangulve, da det er kendt for deres holdbarhed og slidstærkhed. Samtidig er gulvet et komfortabelt og stilfuldt valg til både din bolig eller arbejdsplads.
Et Polyurethan gulv skal opleves og mærkes. Derfor kan du i vores showroom opleve forskellige designs og egenskaber i fuld størrelse og prøvestørrelser.

Fordele:

Gulvet er modstandsdygtigt overfor hyppig trafik, kombineret med støddæmpende og lyddæmpende egenskaber. Polyurethan er et rengøringsvenligt, fugefrit gummigulv, og du kan desuden undgå fodpaneler og bundstykker i døre. Gulvet føles lunt at gå på, og fungere også godt med gulvvarme, da det holder bedre på varmen i gulvet.
Polyurethan passer ind i de fleste hjem og kan benyttes i alle rum. Det er moderne, stilrent og farver samt struktur kan man selv designe. Derfor er Polyurethan gulvets mange fordele svære at hamle op med. . Vi hjælper dig med at finde den løsning, der passe bedst til dig og din bolig.

Kan bruges bl.a. til:

Badeværelser

Børneværelser

Køkkener

Entre

Gang

Stue

Forretninger

Fitnesscentre

Sportshaller

Institutioner

Plejehjem

Showroom

kantiner

Forspørgsmål vedr. Polyurethan og tilbud ring til:

Jesper 20 97 00 78